Dovolená s dětmi a bez stresu? Volte hotel s Croco Clubem.

12.03.2016 21:59

Pokud máte malé děti, nemusí to nutně znamenat, že si během dovolené neodpočinete. Cestovní kancelář Blue Style totiž dobře pamatuje i na pohodlí rodičů. „V našich destinacích máme řadu hotelů s označením Croco Club. Jedná se o kluby, kde se o vaše ratolesti starají speciálně proškolení animátoři. V dopoledním a odpoledním bloku hrají s dětmi hry, na programu je rovněž malování na obličej, dobrodružné výpravy, seznámení s folklorem dané země a řada dalších aktivit,“ říká Lenka Berberi, obchodní ředitelka CK Blue Style.

Hotely s Croco Cluby se nacházejí v Egyptě, Bulharsku, Turecku, Tunisku, na Krétě, Korfu, Kosu, Samosu, Rhodosu, Djerbě a Mallorce. A jak poznáte, které to jsou? Jednoduše – v katalogu je u jejich názvů ikonka krokodýlka. A na internetových stránkách najdete tyto hotely v sekci Dětské kluby, konkrétně v kolonce Croco hotely. Seznam je pravidelně aktualizován, tudíž se může stát, že v něm narazíte na několik nových hotelů, které v době uzávěrky ročního katalogu ještě nebyly k dispozici. Každopádně lze také zajít na některou z 20 poboček CK Blue Style, kde vám – na základě vašich představ a požadavků – zkušení prodejci rádi a ochotně poradí nejvhodnější variantu ve zvolené zemi.

A co všechno můžete od Croco Clubů, které fungují šest dní v týdnu během celé letní sezóny (a někdy i zimní), očekávat? Jednoduše řečeno – zábavu pro děti a relax pro dospělé. Konkrétně řečeno – svoje dítka ve věku od 4 do 12 let svěříte vždy na dvě hodiny dopoledne a na dvě odpoledne do péče česky mluvícího animátora. Ve vybaveném miniclubu je program koncipován tak, aby v dopoledních a odpoledních blocích proběhla střídavě výtvarná a sportovní aktivita. Vaše dítko se může těšit i na suvenýry a na Croco tričko, které dostane již před odletem na letišti. A abychom nezapomněli – Croco Club má také vlastní hymnu! Hudbu i text napsal zpěvák, hudebník, skladatel a textař Petr Bende, jenž ji zároveň hezky nazpíval.

Celý článek je ke stažení ZDE.

Zpět